Jetboards, batikhäxor och hål i huvudet

Teo inleder med att berätta om trepanning, eller trepanering (fri översättning), ett ingrepp där det görs ett hål i skallbenet. Varför är det gjort i så många kulturer under så lång tid? Och vad kan vara syftet med att göra det idag?

Peter fortsätter med att snacka om vidareutvecklingen av Jetpacks som gör att man kan flyga fritt i luften, nu är en ny version här som liknar en snowboard fast jetdriven och uppe i luften istället för i snö. Finns det ekonomi i en användarvänlig version av den så vi alla kan flyga till jobbet inom en rimlig framtid?

Teo’s andra ämne för kvällen, batikhäxorna, som hookar på yngre män av utländsk härkomst, likt Gambiaresenärer fast på hemmaplan tillgodoser dom sina behov av att ta hand om dessa unga män och ge dom sin totala uppmärksamhet. En lapdance i Åmål var startskottet för detta ämne.

Peter berätta slutligen om en Facebook-grupp som han är medlem i som diskuterar och förfasar sig över både den politiska och ideologiska förvridningen av så kallad oberoende media, i Sverige även kallad SVT och SR.

Slutligen, en favorit i repris; Ordkunskap! Vad står COVFEFE för egentligen?

Please like & share:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *